Carusel Stiri Interne

Smiley, cel mai bogat artist roman! A facut 1 milion de euro in 2013!

Scris de Christian Stan

Exista si artisti romani care reusesc sa adune in conturi sume exorbitante, iar unul dintre ei pare sa fie Smiley, care a castigat in 2013 nu mai putin de 1 milion de euro. Cea mai mare parte din aceasta suma provine din muzica, iar restul din contracte publicitare si din contractele cu PRO TV pentru „Vocea Romaniei” si „Romanii au talent”.

smiley-mtv-ema

Conform Libertatea, Smiley este cel mai profitabil artist roman al anului 2013, acesta reusind sa adune in conturi peste 1 milion de dolari. Smiley a avut numeroase concerte in acest an, care l-au imbogatit cu 600.000 de euro. La acesti bani se adauga 250.000 de euro castigati in urma mai multor campanii publicitare si 150.000 de euro, bani veniti de la PRO TV in urma contractelor pentru „Vocea Romaniei” si „Romanii au talent”.

Se pare ca Smiley este foarte bine gestionat in materie de finante si nu face cheltuieli exagerate. In ultimii ani, Smiley a strans bani pentru a-si face o vila in Cernica, al carui cost s-a ridicat la suma de 200.000 de euro. Se pare ca vila a fost facuta dupa un proiect gandit tocmai de artist.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu