News

Scandal ca la usa cortului: Mel Gibson vrea acum custodia fiicei sale

Scris de Christian Stan

Mel Gibson si Oksana Grigorieva au incins la Los Angeles o cearta mai ceva decat intr-o satra de tigani. Daca pana acum actorul nu arata sa-i pese de fiica lui cu Oksana, acum Mel Gibson cere custodia deplina a Luciei.

Rasturnare spectaculoasa de pozitii in lupta „sangeroasa” dintre Mel Gibson si fosta lui iubita, rusoaica Oksana Grigorieva.

Oksana a aparut aseara la Larry King si a declarat ca in incidentul de pe 6 ianuarie Mel a dorit sa o ucida. Aceasta pretinde ca actorul a strans-o cu mainile de gat, a lovit-o si i-a bagat in gura teava unui pistol. Povestea Oksanei are loc insa pe fondul unui avertisment dat de judecator sa nu mai faca declaratii publice pana la sfarsitul lunii, cand este programata o noua audiere.

In replica, Mel Gibson a cerut astazi custodia deplina a fiicei sale, Lucia, cu toate ca pana acum nu si-a manifestat niciun interes in a o creste, acesta refuzand sa-i plateasca Oksanei pensie alimentara.

Mel cere judecatorului ca Oksana sa aiba drept de vizita doar in prezenta unor alte persoane si ca niciodata aceasta sa nu primeasca permisiunea de a o lua pe Lucia la ea acasa. Judecatorul urmeaza a se decide asupra acestei cereri peste cateva saptamani.

Scrie un comentariu