Stiri externe Video

Nebunie! Sinead O’Connor va canta cu Papa Francis pe scena la American Music Awards?

Scris de Christian Stan

In anul 1992, in timpul unei editii a emisiunii „Saturday Night Live”, cantareata Sinead O’Connor a rupt o fotografie a lui Papa Ioan Paul al II-lea in fata camerei, imagine ce a stranit controverse si care avea sa-i marcheze cariera definitiv si nu in sensul bun al cuvantului. Acum, Sinead O’Connor pretinde ca organizatorii de la American Music Awards i-au cerut sa cante la eveniment insa dupa o introducere cu imagini ale lui Papa Francis.

sinead-o-connor-papa

Sinead O’Connor a starnit controverse in anul 1992, cand in timpul unei editii a emisiunii „Saturday Night Live” a rupt o fotografie a lui Papa Ioan Paul al II-ea. Sinead pretinde acum  ca organizatorii de la American Music Awards i-au cerut sa urce pe scena la editia din acest an, insa doar asociata cu Papa Francis. Cantareata sustine ca prestatia ei artistica era programata sa inceapa doar dupa ce pe ecrane rula un filmulet cu Papa Francis. Sinead ar fi trebuit sa cante piesele „Nothing Compares 2 U” si noul ei hit „Take Me To Church” la evenimentul programat pe 24 noiembrie.

In replica, cei de la American Music Awards recunosc ca si-au dorit ca Sinead sa urce pe scena insa sustin ca nu i-au sugerat nicidecum artistei ca prestatia ei sa fie asociata cu Papa Francis.

Sinead se afla acum in turneul de promovare al celui de-al zecelea album al sau de studio „I’m Not Bossy, I’m the Boss”, astfel scandalul si controversa ar putea propulsa vanzarile discului ei.

Scrie un comentariu