Stiri Interne

Simona Pătruleasa a sărbătorit începutul primăverii cu soțul și fetița la Sinaia

Scris de Alexandru Manea

Simona Pătruleasa a sărbătorit venirea primăverii printr-o mini-vacanță petrecută în Sinaia. Vedeta de televiziune s-a relaxat alături de soțul ei, Sabin Ivanof, și de fiica lor, Ingrid, la Hotel Boutique Belvedere Sinaia, unde s-au bucurat de liniște, aer curat, un meniu bogat în preparate bio, gătite de un chef cu experiență, precum și de ore de relaxare în zona de SPA a locației.

Simona Pătruleasa a sărbătorit începutul primăverii cu soțul și fetița la Sinaia

Simona Pătruleasa a ales această locație pentru ca oferă o atmosferă ca acasă, liniște și confort. Cu toții s-au cazat într-un apartament spațios, de 65 de metri pătrați, ce include și o bucătărie complet utilată. Nu a fost însă nevoie să îi pregătească nimic micuței Ingrid deoarece, chiar dacă este pretențioasă la mâncare, s-a răsfățat cu preparate culinare bio și deserturi delicioase pregătite de un chef cu experiență la restaurantul a la carte al hotelului.

După-amiezile și le-au petrecut cu toții la SPA-ul hotelului. Ingrid s-a bucurat de câteva ore de neuitat în piscina interioară cu jacuzzi, iar părinții ei s-au relaxat și la zona cu hammam și saună uscată.

Ingrid s-a jucat apoi în camera specială dedicată celor mici, unde a avut la dispoziție jucării, păpuși, cărți de colorat, pentru ca seara să urmărească, alături de părinții ei, desene animate de pe DVD-urile puse la dispoziție de cei de la Hotel Belvedere.

Simona Patruleasa si fiica ei la Hotel Boutique Belvedere din Sinaia

Din meniul a la carte, pregătit de chef-ul locației, nu au lipsit supa de fazan cu ravioli, consomme de vită, calcan alb și negru, file de păstrăv de Valea Prahovei, biban la tigaie, cotlet de miel în crustă de verdețuri.

“Ne-am dorit să începem primăvara într-un loc frumos din România, nu foarte departe de casă. Am petrecut un weekend de neuitat în familie la Hotel Boutique Belvedere Sinaia. Ne-am bucurat de aer curat, de câteva zile de relaxare. Este un loc foarte primitor. Ne-am cazat într-un apartament spațios, cu vedere spre munte, am fost la Spa unde am înotat, iar noi, cei mari, am făcut saună, am savurat preparate bio, am stat la un ceai cald pe terasă. A fost foarte frumos. Lui Ingrid i-au plăcut foarte mult deserturile de casă, iar nouă preparatele pe bază de pește sau miel. Ne-am simțit foarte bine la Belvedere, sunt servicii foarte bune, cum rar mai întâlnești în România. Ne gândim să revenim acolo de Paști”, declară Simona Pătruleasa.

La Hotel Boutique Belvedere Sinaia și-au petrecut weekend-ul și Anca Serea și Adrian Sînă, alături de copiii lor. Anca și-a sărbătorit acolo, în avans, ziua de naștere. A ptimit atunci un tort delicios cu ciocolată și fructe proaspete. Gestul a luat-o prin surprindere pe frumoasa vedetă, apreciind foarte mult serviciile și atenția la detalii a echipei.

„Am petrecut un weekend liniștit în familie într-un loc minunat, la Hotel Boutique Belvedere Sinaia, o oază de liniște, frumusețe și aer curat. Suntem mândri de țara noastră!”, a declarat atunci Anca Serea.

Scrie un comentariu