News

Simona Patruleasa, primul Craciun alaturi de fiica ei!

Scris de Alexandru Manea

Simona Patruleasa, prezentatoarea Stirilor Kanal D din weekend, a petrecut primele sarbatori alaturi de fetita ei, Ingrid Maria Lucia. Chiar daca in zilele de sarbatoare a fost prezenta la pupitrul stirilor, vedeta Kanal D l-a asteptat pe Mos Craciun acasa, alaturi de cei dragi.

Sarbatorile care tocmai au trecut au fost incarcate de insemnatate pentru vedeta Kanal D, Simona Patruleasa, intrucat aceasta l-a asteptat pentru prima data pe Mos Craciun impreuna cu fiica ei, Ingrid Maria Lucia.

“De Craciun si de Revelion am muncit, seara am prezentat Stirile Kanal D, dar imediat dupa jurnal am fugit acasa unde ma asteptau ai mei. Eu am aranjat masa pentru ca de bucate s-au ocupat mama si soacra. Ingrid de Craciun a imbracat o tinuta de craciunita, iar de Revelion a schimbat doua toalete speciale pentru acea noapte. Bineinteles ca a venit Mos Craciun, i-a adus jucarii, dulciuri, carticele… Chiar daca ea nu intelege nimic din ele, mosul i-a adus de toate. A primit foarte multe jucarii, acum e in perioada in care se bucura de orice jucarie muzicala”, a spus Simona Patruleasa.

In anul ce tocmai s-a incheiat, prezentatoarea Stirilor Kanal D si-a indeplinit cel mai mare vis, acela de a fi mama. “Au fost cele mai frumoase sarbatori. Am primit o multime de invitatii sa sarbatorim in oras sau in club, dar nu ne-a lasat inima sa mergem de acasa, am stat cu fetita noastra si cu parintii. E greu de descris ce simti cand ai un copil. Nu am avut probleme cu Ingrid, a fost foarte cuminte si de Craciun si de Revelion. In noaptea dintre ani a stat treaza pana la 3, a vrut si ea sa petreaca Revelionul”, a mai adaugat Simona.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu