News

Simona Patruleasa este insarcinata in patru luni!

Scris de Administrator

Simona Patruleasa dezvaluie cea mai frumoasa veste din viata ei: este gravida in patru luni de zile, urmand sa nasca in luna iulie a acestui an.

Simona Patruleasa, prezentatoarea stirilor Kanal D de weeekend, este in culmea fericirii de cand a aflat ca va duce pe lume un copil, anunta Libertatea.

Dupa numeroasele tratamente pe care le-a facut in strainatate si in Romania, Simona si-a indeplinit visul de a ramane in tara noastra, stirista declarand in nenumarate randuri ca tot ceea ce iti lipseste la 30 de ani este o familie completa.

„Singurul meu vis neimplinit este copilul, in rest, ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat tot ce mi-am dorit. Ne dorim foarte mult copii, cand o vrea Dumnezeu. Sper, cat de curand. Nu conteaza ce o sa fie, baiat sau fetita. Nu stiu exact cati, cati ne-ar da Dumnezeu nu am sa spun ‘nu'”, ne declara Simona, in exclusivitate, in urma cu cinci luni

Simona Patruleasa ne-a declarat ca nu exclude nici optiunea de a adopta. „Nu m-am gandit pana acum la aceasta optiune insa nu exclud nici aceasta varianta. Nu cred ca este cazul sa ne punem astfel de probleme acum. Admir cuplurile care au initiativa de a adopta un copil parasit de parinti, care ofera unui copil sansa sa creasca si sa de dezvolte intr-un mediu plin de iubire. Este un mare lucru”.

Cat despre relatia cu sotul sau, Sabin Ivanof, Simona spune ca fac approape totul impreuna. „Suntem foarte uniti, ne sprijinim reciproc, nu suntem posesivi, dar nici indiferenti. Facem totul impreuna, din iubire. Plecam tot timpul impreuna, nu putem sta niciodata departe unul de celalalt. Cand trebuie sa plecam peste hotare, o facem tot timpul impreuna”.

Simona Patruleasa si Sabin Ivanof sunt de multi ani impreuna, insa s-au casatorit in urma cu trei ani in Italia.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu