News

Simona Patruleasa, asaltata de copii pe plaja

Scris de Administrator

Simona Patruleasa, prezentatoarea Stirilor Kanal D, a fost prezenta ieri pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia. Asaltata de zeci de admiratori, Simona a facut poze, a oferit autografe si a organizat un concurs cu premii pentru copiii aflati pe plaja.

Inveliti in saci pana la barbie, cei mici au fost nevoiti sa ajunga in salturi de iepurasi pana in dreptul vedetei, primul  venit langa Simona Patruleasa fiind desemnat castigator.

La finalul jocului care a declansat chiote si valuri de ras pe plaja, vedeta Kanal D i-a premiat pe toti concurentii cu jucarii, tricouri si sepcute.

“M-am simtit extraordinar alaturi de copii, pe plaja Kanal D Summer Studio. M-am bucurat sa vad ca parintii i-au indemnat sa se inscrie in competitia organizata de noi. Ii asteptam cu mare drag pe toti, si pe cei mici, dar si pe cei mari, avem concursuri, jocuri si premii pentru toti.

Pana la mijlocul lunii august, pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia, telespectatorii Kanal D pot veni sa se relaxeze alaturi de noi, sa joace fotbal, volei, sa danseze, sa cante, sa se bucure de vacanta  si sa castige o multime de premii”, a spus Simona Patruleasa.

In aceasta saptamana, telespectatorii Kanal D se vor intalni pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia cu Simona Patruleasa, Liviu Varciu, Gabriel Coveseanu, Mihai Ghita si Adelina Pestritu.

Scrie un comentariu