Cinenews

Simona Patruleasa a devenit Craiasa Zapezii in noul film de animatie

Scris de Sorin Dutoiu

Simona Patruleasa va debuta pe marile ecrane odata cu dublarea vocii unui personaj de referinta din animatia ,,Craiasa Zapezii”, unde va interpreta rolul unei malefice regine din 13 noiembrie, atunci cand filmul va avea premiera in cinematografe.

Simona Patruleasa Craiasa Zapezii

Despre debutul sau in cinematografie, Simona Patruleasa declara: ,,Fiica mea este innebunita dupa tot ceea ce inseamna film si desene animate. (…) Dintotdeauna mi-am dorit sa pun voce si sa fiu un personaj de animatie. Si stiu ca Ingrid va fi foarte incantata!”.

craiasa-zapezii

Craiasa Zapezii este malefica in adevaratul sens al cuvantului. Inca de la prima aparitie are grija sa arate cat de cruda si de puternica poate fi. Isi doreste ca intreaga lume sa fie acoperita de gheata si zapada, in timp ce orice urma de speranta si forma artistica trebuie indepartate. Uraste toti artistii pentru ca mereu au portretizat-o intr-o maniera oribila in operele lor. Are un singur servitor, pe Troll, pe care adora sa il terorizeze si sa il maltrateze.

Condusa de dorinta de a construi o noua lume, in care puritatea albului sa inlocuiasca emotiile si gerul polar sa inghete sufletele oamenilor, Regina Zapezii va face orice pentru a-si pastra imparatia si a distruge toti artistii care nu sunt de acord cu viziunea ei.

Fusion x64 TIFF File

Animatia prezinta calatoria plina de aventuri a micutei Gerda care incearca sa isi gaseasca fratele tinut prizonier undeva in vasta intindere alba din tinutul vrajit de Regina Zapezii. De-a lungul calatoriei sale, Gerda se confrunta cu multe obstacole, dar cunoaste si noi prieteni de nadejde.

craiasa-zapezii-afis

Din 13 noiembrie, Freeman Entertainment prezinta pe marile ecrane din Romania animatia sezonului „Snow Queen”.

Scrie un comentariu