Stiri Interne

Simona Halep revine pe teren. Ce reguli trebuie sa respecte la US Open!

Scris de Ana Kozma

Dupa aceasta perioada grea in care a stat izolata la domiciliu, Simona Halep revine in sfarsit pe teren. Iata ce reguli va trebui sa respecte la US Open, ultimul turneu de Grand Slam din 2020.

Simona Halep revine pe teren. Ce reguli trebuie sa respecte la US Open!

O multime de evenimente si competitii sportive importante s-au anulat anul acesta in contextul pandemiei de COVID-19. Iata ca nu este si cazul US Open, ultimul turneu de Grand Slam din 2020. Organizatorii au anuntat ca se va tine la data stabilita. Iar daca New York nu poate gazdui celebrul turneu de tenis, au variante alternative: Orlando sau Indian Wells.

Asadar, Simona Halep va reveni pe teren in perioada 24 august – 6 septembrie. Dar, la fel ca toti sportivii, va trebui sa respecte o serie de reguli de siguranta.

Conform Prosprt.ro, va fi pentru prima oara cand US Open se va juca fara spectatori. Sportivii vor trebui sa se deplaseze cu un charter care sa aiba la bord cat mai putini oameni. Ei vor fi cazati la acelasi hotel din Manhattan si testati de COVID-19. De asemenea, li se va lua zilnic temperatura pentru a elimina orice risc de imbolnavire.

Simona Halep si iubitul ei duc dorul calatoriilor

Scrie un comentariu