Stiri Interne

Simona Halep, refuzata de Adidas, dupa ce a cerut 2 milioane de euro

Scris de Alexandru Manea

Simona Halep a ramas fara contractul cu Adidas dupa ce a cerut 2 milioane de euro pentru o noua colaborare de doi ani. Tenismena a reusit insa, intre timp, sa semneze contract de sponsorizare cu principalul concurent al brandului.

Simona Halep, refuzata de Adidas, dupa ce a cerut 2 milioane de euro

Simona Halep a avut o lunga colaborare cu Adidas, iar recent a ajuns la negocieri pentru continuarea acestui contract. De data aceasta, pretentiile financiare ale sportivei au fost considerate exagerate de reprezentantii brandului.

Pentru ca a devenit intre timp numarul 1 WTA, Simona a cerut, se pare, 2 milioane de euro pentru un contract de doi ani cu Adidas, dublu fata de precedentul. Reprezentantii brandului au refuzat cererea, astfel ca Simona a fost nevoita sa participe la turneul de la Shenzen, China, cu un echipament fara niciun brand.

Simona Halep, numarul 1 WTA. Ce vedete au felicitat-o pe social media

Sportiva a negociat intre timp cu concurentul principal al Adidas, Nike, si au ajuns la o intelegere. Conform Prosport.ro, s-a inteles cu Nike sa ii fie sponsor pentru 1,7 milioane de euro pe sezon. Nike este brandul cu care au contract de imagine si Serena Williams, Maria Sarapova si Roger Federer.

 

Scrie un comentariu