Stiri Interne

Simona Halep, numarul 1 WTA. Ce vedete au felicitat-o pe social media

Scris de Alexandru Manea

Simona Halep a devenit ieri numarul 1 mondial. Dupa o lunga perioada in care a fost criticata pentru ca are “mentalitate de invinsa”, ieri mai toata lumea, inclusiv vedete, au laudat-o pe social media pentru performanta.

Simona Halep, numarul 1 WTA. Ce vedete au felicitat-o pe social media

Simona Halep a reusit, in sfarsit, sa ajunga numarul 1 mondial in clasamentul WTA, dupa o perioada in care nu a reusit sa urce mai sus de locul 2 in toate competitiile in care a participat. Drept urmare si valul de critici de care s-a lovit in ultimile luni, multi spunand ca a ajuns sa aiba o mentalitate de invinsa.

Simona a luptat insa, parca pentru a dovedi contrariul, si a reusit ieri sa devina oficial cea mai buna jucatoare a lumii, prima din Romania care ajunge numarul 1 in clasamentul WTA, dupa ce a infrant-o pe Jelena Ostapenko in semifinala de la Beijing. ”Este ziua mea specială. Este un moment foarte emoţionant, este pentru prima dată când plâng pe teren. Este extraordinar că am putut face asta. Este prea greu ca să vorbesc, dar le mulţumesc tuturor pentru susţinere, familiei, echipei, lui Darren – Darren, nu eşti aici, dar m-ai ajutat mult ca să fac asta – tuturor celor de acasă care mă urmăresc”, a declarat Simona.

Retelele de socializare au fost luate cu asalt de fotografii cu Simona si de mesaje de felicitare din partea tututor, inclusiv a celor care pana acum o criticasera pentru neputinta de a trece de locul 2.

Campioanaaaaaaa!!! 💪🍾❤ #SimonaHalep

A post shared by loraofficial (@loraofficial) on

Once again I could say that #RomaniansDoItBetter 😍 Congrats, @simonahalep 👏#no1 #WTA #SimonaHalep

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on

Eu ii țin pumnii. Voi? 🙂 #simonahalep

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu) on

Scrie un comentariu