ADPM Business Stiri Interne

Simona Halep. Cati bani a castigat din tenis

Scris de Administrator

Simona Halep este anul acesta pe locul doi, dupa Serena Williams, in topul celor mai bune si mai bine platite tenismene din lume! Iata ce suma fabuloasa a castigat celebra romanca pana acum, din tenis!

simona-halep1

Simona Halep este una dintre adevaratele vedete ale tarii noastre. Poarta cu mandrie numele Romaniei peste hotare, iar asta datorita performantelor sale uimitoare pe terenul de tenis. In plus, aceste reusite o ajuta sa isi si rotunjeasca veniturile cu sume absolute fabuloase.

Doar in prima parte a acestui an, Simona Halep a castigat deja 3 turnee importante. Este vorba despre Shenzen, Indian Wells si Dubai!

simona-halep2

Toate aceste performante extraordinare i-au imbogatit celebrei tenismene palmaresul, dar au si adus dupa sine castiguri importante, de peste 2 milioane de dolari.

simona-halep4

Simona Halep a castigat, pana in prezent, mai bine de 8,5 milioane de dolari din tenis, la aceasta suma mai adaugandu-se si castiguri consistente obtinute din reclame.

simona-halep

In clasamentul castigurilor pe acest an, Simona Halep este pe locul 2 (2.017.326 $), fiind devansata doar de Serena Williams (3.777.399$).

Iata cum arata top 5 al jucatoarelor de tenis cu cele mai mari castiguri financiare in 2015:

serena-williams

Serena Williams – 3.777.399 de dolari

simona-halep3

Simona Halep – 2.017.326 de dolari

maria-sharapova

Maria Sharapova – 1.645.525 de dolari

Ekaterina-Makarova

Ekaterina Makarova – 948.776 de dolari

Carla-Suarez-Navarro

Carla Suarez Navarro – 843.347 de dolari

Scrie un comentariu