Stiri Interne

Simona Halep a ajuns in LOFT cu masini de 380.000 de euro

Scris de Alexandru Manea

Simona Halep a participat in weekend la o petrecere in clubul LOFT din Mamaia alaturi de fratele sau. Amandoi au sosit in masini de lux in valoare de peste 380.000 de euro. Iata despre ce este vorba.

Simona Halep a ajuns in LOFT cu masini de 380.000 de euro

Simona Halep i-a impresionat pe cei prezenti in clubul LOFT, in weekend, sosind, alaturi de fratele ei, in doua masini de lux, ce valoreaza peste 380.000 de euro. Este vorba de un Mercedes AMG GT, in valoare de 200.000 de euro, si un Bentley Continental GT, de 180.000 de euro.

Cele doua bijuterii pe roti au sclipit in parcarea localului si au atras privirile tuturor. Conform Cancan.ro, Simona a fost insotita si de cateva prietene, cu totii dansand cateva ore bune. Renumita sportiva nu s-a atins insa de alcool.

Simona Halep a investit 10 milioane de euro in imobiliare

Desi si-ar permite sa cumpere acele masini, ea avand o avere de multe zeci de milioane de euro, bani castigati pe merit, din competitii sportive si din contracte de publicitate, Simona Halep conduce acel Mercedes gratuit, fiind primit, se pare, pe baza contractului de publicitate, de la Mercedes-Benz Romania.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu