Stiri Interne

Simona Gherghe s-a măritat gravidă în opt luni

Scris de Alexandru Manea

Simona Gherghe s-a măritat gravidă în opt luni. Fosta prezentatoare a Acces Direct s-a cununat civil cu Răzvan Săndulescu. Iată cine au fost nașii și cine a oficializat cununia.

Simona Gherghe s-a măritat gravidă în opt luni

Simona Gherghe s-a căsătorit civil cu Răzvan Săndulescu. Cunoscuta vedetă de la Antena 1 și-a dorit un eveniment foarte restrâns la care sp participe doar cei foarte apropiați. Însărcinată în opt luni, Simona a spus Da în fața Ofițerului Stării Civile și a semnat actele prin care devine oficial Simona Săndulescu.

Nașii de cununie au fost bunii ei prieteni, jurnalista Ionela Năstase și partenerul acesteia. Cea care a oficializat ceremonia a fost Gabriela Firea, Primarul Capitalei.

Decizia de a se mărita acum, înainte de naștere, a ost luată pentru ca fetița ei să poarte automat numele de familie al părinților, Săndulescu.

„Suntem fericiți, acum suntem în așteptări, au trecut deja opt luni și de asta am și zis să ne căsătorim, ca fetița noastră să vină așa… să avem cu toții același nume și să vină în sânul familiei”, a declarat Simona la Antena 1.

Ziua aia cu „DA” 🙂

A post shared by Simona Gherghe (@simgherghe) on


Simona Gherghe se află momentan în concediu pre-natal, urmând să mai stea acasă câteva luni înainte de a se întoarce să prezinte emisiunea Acces Direct.

Suntem pregatiti 🙂 #vinebebe #dinIunie3 #ceamaifrumoasaasteptare

A post shared by Simona Gherghe (@simgherghe) on


Scrie un comentariu