Stiri Interne

Simona Gherghe revine la Antena 1, dar nu la Acces Direct!

Scris de Ana Kozma

Simona Gherghe revine la Antena 1 din luna septembrie, după o perioadă de pauză în care s-a concentrat exclusiv pe viața de familie. Nu o vom vedea însă la cârma emisiunii Acces Direct, ci a altui show tv. Iată despre ce este vorba.

Simona Gherghe revine la Antena 1, dar nu la Acces Direct!

Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, o vom vedea din nou pe micul ecran. Nu la Acces Direct, ci într-un proiect cu totul nou pentru ea.

Telespectatorii o vor putea urmări la cârma celui mai iubit reality show matrimonial, Mireasa. Așadar, Simona Gherghe revine la Antena 1 începând cu data de 5 septembrie. În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta de la 13:30.

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut. Niciodată până acum, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show”, mărturiseşte Simona Gherghe.

De ce pleaca Simona Gherghe de la Acces Direct

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe) pe

Scrie un comentariu