Stiri Interne

Simona Gherghe pleaca de la Acces Direct. Cine o inlocuieste?

Scris de Alexandru Manea

Simona Gherghe a anuntat ca, de luni, nu mai prezinta Acces Direct intrucat intra in concediu de maternitate. Cine o va inlocui la carma emisiunii?

Simona Gherghe pleaca de la Acces Direct. Cine o inlocuieste?

Simona Gherghe se pregateste sa devina mama pentru a doua oara. Sarcina se afla in ultimul trimestru, iar vedeta va intra in concediu de maternitate la sfarsitul acestei saptamani. Asta inseamna ca de luni emisiunea de la Antena 1 va fi prezentata de altcineva. Inca nu se stie cine ii va lua locul jurnalistei, mai ales ca Simona a anuntat ca va lipsi pentru o perioada nedeterminata.

„Doar cel mai norocos castiga telefonul, iar lunea viitoare viitorul prezentor „Acces Direct” va anunta castigatorul. Eu o sa ma retrag putin cat sa nasc un pic”, a declarat Simona Gherghe ieri in cadrul emisiunii.

3 sarcini diferite. Cum se simt gravidele Valentina Pelinel, Simona Gherghe si Andreea Balan!

Simona Gherghe a mai lipsit de pe post in urma cu doi ani, cand a fost insarcinata cu primul copil si dupa nasterea acestuia. Atunci a fost inlocuita de Mirela Vaida. Nu acelasi lucru se va intampla insa acum, in conditiile in care aceasta din urma este, la randul ei, insarcinata in luna a noua, si va naste cat de curand.

Simona Gherghe a prezentat anul trecut Acces Direct in tandem cu Alex Velea, insa artistul a iesit din echipa emisiunii dupa doar cateva luni.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu