ADPM Beauty News

Actorul Simon Baker, imaginea noului parfum Givenchy Gentlemen Only!

Scris de Christian Stan

Simon Baker, starul din serialul „The Mentalist”, a devenit imaginea cele mai recente creatii olfactive a casei Givenchy. Noul parfum Gentlemen Only impinge seductia, luxul si impertinenta pe noi culmi.

simon-baker-givenchy-gentleman-only

Simon Baker, care s-a facut remarcat prin rolurile „The Devil Wears Prada” si din serialul „The Mentalist”, a semnat la sfarsitul anului trecut un contract cu casa Givenchy pentru a deveni imaginea celui mai recent parfum pentru barbati, Gentlemen Only.

Cei de la Givenchy l-au ales pe Baker pentru carisma si eleganta de care da dovada mereu, iar noul produs al Casei Givenchy reinterpreteaza parfumul barbatesc clasic folosind cele mai bune esente si ingrediente naturale.

Parfumul degaja  la inceput o prospetime aromata si picante – un amestec de mandarina portocalie verde, boabe de piper roz, nucsoars si frunze de mesteacan.

Apoi, adancimea si senzualitatea extrema sunt dezvaluite de un trio de lemn nobil (cedru, patchouli, vetiver) inainte ca domnia puternica si fermecatoare a tamii sa preia conducerea.

Gentlemen Only Givenchy se va gasi din martie exclusiv in reteaua Sephora, iar din aprilie in toate parfumeriile Sephora, Marionnaud, Kendra si  B&B Collection. Pret: 50 ml 259 lei

Scrie un comentariu