News

Silvia Dumitrescu se imbraca in haine de culoare mov pentru a scapa de problemele de sanatate!

Scris de Administrator

Deja de ani buni, Silvia Dumitrescu se confrunta cu o serie de probleme de sanatate care ii dau o multime de batai de cap. Este vorba despre unele dereglari ale glandei tiroide din cauza carora artista are insomnii, stari depresive si simte adesea ca se sufoca. Mai mult, schimbarile bruste de temperatura din ultima perioada s-au facut resimtite asupra organismului sau.

silvia-dumitrescu-tiroida

Silvia Dumitrescu se confrunta de ani de zile cu unele dereglari ale glandei tiroide. Fiindca medicii nu au gasit un remediu pentru problema ei de sanatate, artista va fi nevoita sa urmeze, pentru tot restul vietii, un traament medicamentos care ii tine boala in frau.

„E o boala pe care trebuie sa mi-o asum. Am fost anul trecut la Viena, acolo unde sunt medici cu adevarat specializati, dar nu exista un tratament care sa te vindece”, a devzaluit ea pentru WOWbiz.ro.

Cu toate ca aceste pastile o ajuta, iata ca Silvia a simtit pe propria-i piele schimbarile bruste de temperatura din ultimele zile.

„Iau medicamente, dar zilele acestea m-am simtit rau, din cauza vremii. Am insomnii, simt ca ma sufoc, ca nu mai am aer, mi se umfla picioarele, uneori am si stari depresive. Dar imi revin destul de repede, spre norocul meu”, a continuat ea, intr-un ton oarecum optimist.

Pe langa tratamentul medicamentos despre care am amintit, artista testeaza si unele metode alternative de vindecare. Poarta haine mov, culoare despre care spune ca este vindecatoare, si este deschisa la tot soiul de terapii energetice.

„Mai nou, am inceput sa ma imbrac in mov, din ce in ce mai des. Am auzit ca este o culoare vindecatoare si am zis ca nu am nimic de pierdut”, a mai declarat Silvia Dumitrescu pentru WOWbiz.ro.

Scrie un comentariu