News Stiri Interne

Exclusiv! Silvia Busuioc, noua romanca de la Hollywood. Joaca in serialul „Lethal Weapon”

Scris de Christian Stan

Romanca Silvia Busuioc isi face debutul ca actrita in Statele Unite ale Americii in aceasta seara, printr-un rol in serialul „Lethal Wheapon”, care va avea premiera pe canalul de televiziune FOX. In 2017, Silvia va ajunge pe marile ecrane si in Romania printr-un rol secundar in thrillerul „The Snowman”, unde joaca alaturi de Michael Fassbender.

silvia-busuioc-5

Silvia Busuioc este noua romanca ce aspira la o cariera la Hollywood. Dupa cateva roluri in filme in Italia dar si Romania (Silvia poate fi vazuta cel mai recent in pelicula „Selfie 69”), actrita isi face debutul astazi in Statele Unite printr-un rol secundar in serialul de televiziune „Lethal Weapon”, ce are premiera pe canalul de televiziune FOX.

silvia-busuioc-6

Serialul „Lethal Weapon” este unul dintre cele mai asteptate productii de televiziune ale noului sezon si continua aventurile lui Mel Gibson din celebrul blockbuster. Productia ii are in rolurile principale pe Clayne Crawford si Damon Wayans.

silvia-busuioc-4

Silvia apare pana in prezent intr-un singur episod, jucand rolul unei fete din Ucraina (Natasha), care isi pierde mintile dupa un gangster american.

„Este un rol ce implica multa actiune, iar pentru scenele periculoase s-a folosit o dublura. Serialul se va filma pana in luna ianuarie, astfel ca este posibil ca personajul meu sa apara din nou in episoadele urmatoare”, declara Silvia Busuic in exclusivitate pentru ADPM.

Rolul secundar din „Lethal Weapon” este doar un mic pas spre succesul la care aspira actrita romanca. Anul viitor, aceasta va juca alaturi de Michael Fassbender in thriller-ul „The Snowman”, care va avea premiera si in Romania.

silvia-busuioc-3

Nascuta la Chisinau, pe 7 septembrie 1989, Silvia Busuioc s-a mutat in Italia inca de la varsta de 16 ani, acolo unde a inceput sa studieze actoria si a inceput primele ei proiecte in televiziune. In anul 2013 a fost cooptata ca actrita principala in serialul de comedie de mare succes “Fuoriclasse”, care a fost difuzat pe Rai Uno pana in primavara acestui an.

silvia-busuioc-2

In prezent, Silvia locuieste la Los Angeles, acolo unde a fost acceptata la The Actors Studio, o organizatie celebra dedicata actorilor profesionisti, condusa in prezent de Al Pacino, Ellen Burstyl si Harvey Keitel.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu