Stiri externe

Si vedetele golesc supermarketurile. Iata ce au pus in cos!

Scris de Ana Kozma

In plina pandemie mondiala de Coronavirus, nu doar oamenii obisnuiti, ci si marile vedete de la Hollywood golesc supermarketurile! Iata ce au pus in cosurile de cumparaturi!

Si vedetele golesc supermarketurile. Iata ce au pus in cos!

Pandemia de Coronavirus afecteaza populatia de pe intreg mapamondul. Se pare ca nu doar noi, in Romania, ne confruntam in aceasta perioada cu problema rafturilor goale din supermarketuri. Aceasta problema exista peste tot in lume. Iar pana si vedetele de la Hollywood fac provizii in incercarea de a oferi familiilor tot ce au nevoie acum, cand autoritatile recomanda izolarea la domiciliu.

Kate Hudson si Danny Fujikawa, iubitul ei, au fost surprinsi zilele acestea la cumparaturi. Ambii purtau manusi medicale si au dat iama in supermarket pentru a-si face proviziile necesare. Imaginile au fost surprinse intr-un magazin din Los Angeles, iar sesiunea de cumparaturi s-a lasat cu un portbagaj plin de alimente.

Kate Hudson purta un hanorac alb a carui gluga si-a pus-o pe cap, iar manusile au fost date jos de pe maini abia la intrarea in masina.

Iata ca si Angelina Jolie a fost la cumparaturi zilele trecute, insotita de fiica ei, Vivienne. Actrita a cumparat doua pungi cu alimente organice de la un magazin de profil din Los Angeles. Angelina Jolie si fiica ei nu purtau manusi sau masti de protectie, semn ca nu le este deloc frica de amenintarea COVID-19.

Sambata a iesit la cumparaturi si Eva Longoria. Nu si-a cumparat bunatati de umplut frigiderul, ci materiale si rochii de la un depozit de tesaturi.

Vedete gravide in timpul epidemiei de Coronavirus

Scrie un comentariu