ADPM Cool Stiri externe

Si cainii au prezentat haute couture la New York Fashion Week

Scris de Iancu Iulia

„In lumea mea, oamenii sunt accesoriile!” a declarat designer-ul Anthony Rubio despre colectia sa prezentata la New York Fashion Week. Fiecare model a intrat pe podium in compania celui mai bun prieten al omului, un caine.

Designer-ul Anthony Rubio este cunoscut ca „The Pet Couturier” pentru ca el creaza colectii haute couture si pentru animalele noastre de companie, nu doar pentru femei. Zilele trecute, si-a prezentat noua colectie de primavara-vara 2019 in cadrul saptamanii modei de la New York, iar fiecare model a pasit pe podium alaturi de un catel.

„De ce sa fie doar stapanii la moda? Cand, de fapt, cainii sunt cei care sunt remarcati prima data.” – a declarat Anthony Rubio. La finalul prezentarii de moda, designer-ul a iesit pe podium impreuna cu un caine labrador, Sunny care a purtat o vesta cusuta cu fir de aur.

Aceasta este a saptea colectie a desinger-ului american in care prezinta si hainute create special pentru animalele noastre de companie. El a declarat despre show-ul sau ca „modelele si cateii au stralucit pe podium si ca au petrecut mult timp impreuna ca sa ajunga sa se cunoasca mai bine si sa creeze o legatura armonioasa. Au oferit un spectacol perfect.”

Intr-adevar cateii au fost cei care s-au bucurat cel mai tare de atentia celor din public. Ei au fost rasfatati cu rochite din tule, au avut tinute cu pietre semipretioase, cusute cu aur sau diferite accesorii: palariute, fulare sau coliere.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu