News Star Radar Stiri externe

Si-au spus ADIO la inceput de an! Ce cuplu s-a despartit dupa 7 luni de relatie!

Scris de Christian Stan

Anul 2018 incepe cu o despartire in lumea celebritatilor de peste Ocean. Dupa sapte luni de relatie, cei doi au hotarat sa-si spuna ADIO din cauza distantei. Daca ea locuia in Los Angeles, el era stabilit de ani buni la New York.

Nicki Minaj si Nas s-au despartit dupa 7 luni de relatie. Artista (35 de ani) si Nas (44 ani) si-au spus ADIO de Sarbatori, iar cauza despartirii are a face cu distanta dintre cei doi. Nicki locuieste in California, in timp ce Nas este stabilit de ani buni la New York.

Cei doi au inceput sa formeze un cuplu inca din Iunie 2017, insa surse apropiate cuplului au declarat pentru TMZ ca problemele au inceput sa apara inca din toamna.

„Se respecta si nu o sa-si spele rufele murdare in public, insa asta nu inseamna ca o sa-i vedem in vreo relatie de prietenie. Pur si simplu au hotarat ca le este mai bine daca o iau pe cai separate”, declara un amic al celor doi.

 

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu