News Stiri externe

Criza varstei mijlocii! Si-a tatuat pe spate pasarea Phoenix!

Scris de Christian Stan

Dupa ce el si sotia lui au hotarat sa divorteze in vara acestui an, dupa 10 ani de casnicie, iata ca actorul din imagine s-a confruntat cu criza barbatului trecut de varsta de 40 de ani si a facut un gest nebunesc: si-a tatuat pe spate pasarea Phoenix. Tatuajul este unul urias, iar actorul l-a dezvaluit pe platourile de filmare ale noului sau film.

ben affleck 2

Ben Affleck, in varsta de 43 de ani, si-a tatuat tot spatele cu o uriasa Pasare Phoenix, cea care rasare din propria-i cenusa. Tatuajul este unul plin de semnificatii pentru Ben si a fost facut vara trecuta, dupa ce Jennifer Garner a luat decizia de a divorta dupa 10 ani de casnicie.

Tatuajul semnifica faptul ca Ben va reusi sa-si refaca viata indiferent de circumstante si se pare ca decizia divortului l-a afectat foarte mult. Intre timp, el si Jennifer au reusit sa treaca peste episodul infidelitatii (Ben a inselat-o cu dadaca copiilor), iar cei doi se afla acum la un pas de impacare.

ben affleck 10

Paparazzi au reusit sa surprinda primele imagini cu tatuajul urias al lui Ben Affleck pe platourile de filmare ale noului sau film, acolo unde joaca alaturi de Sienna Miller. 

Scrie un comentariu