News Style Radar

Show extravagant de 12 milioane de dolari pentru Victoria’s Secret! Vezi aici toata inregistrarea!

Scris de Christian Stan

In urma cu 11 ani avea loc primul show anual al brandului Victoria’s Secret, realizat atunci cu un buget de 120.000 de dolari. Parada din acest an costa nu mai putin de 12 milioane de dolari, iar pe catwalk au fost prezentate 69 de tinute cu peste 2 milioane de cristale si 31 de perechi de aripi de inger.

Show-ul anual al brandului de lenjerie intima Victoria’s Secret a fost transmis de postul de televiziune CBS in urma cu cateva zile. Evenimentul, care a ajuns sa coste nu mai putin de 12 milioane de dolari, necesita un an de pregatiri si o armata de oameni care se ocupa de fiecare detaliu in parte.

Din prezentare nu au lipsit piesele extravagante precum sutienul de 2,5 milioane de dolari Fantasy Treasure, ce a fost purtat de Miranda Kerr, precum si niste aripi cu totul speciale, Passion Play Fan Wings, al caror proces de productie manuala a durat sapte ani. O pereche de aripi este placata cu aur de 23 de karate si incrustata cu 105.000 de cristale Swarovski, iar pe podium au defilat 38 de modele ce au prezentat 69 de tinute. Pentru crearea costumelor prezentate pe catwalk au fost folosite nu mai putin de 2 milioane de cristale Swarovski.

Show-ul a fost deschis de modelul Candice Swanepoel, iar dintre celelalte modele care au defilat pe catwalk le amintim pe Karlie Kloss, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Erin Heatherton, Lily Aldridge si Lindsey Ellingson. Pentru a fi in forma maxima pentru defilare, Adriana Lima s-a pregatit printr-o dieta de 8 zile, in care aceasta a consumat doar lichide. Printre absentele notabile se numara Rosie Huntington-Whiteley si Karolina Kurkova, care aveau planificate alte joburi in aceasta perioada.


Show-urile brandului Victoria’s Secret se remarca si prin artistii invitati sa cante live in timpul defilarii, iar anul acesta Kanye West, Niki Minaj, Maroon 5 si Cee Loo Green au fost invitati sa intretina atmosfera.

Scrie un comentariu