ADPM Coffee Break Style Radar

Show-ul Christian Dior, transformat in circ, la Paris – FOTO + VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Noua colectie a casei de moda Christian Dior a fost prezentata la Paris Couture Fashion Week in cadrul unui show impresionant ce a recreat atmosfera circului. S-au folosit chiar si acrobati reali. Iata cum a aratat colectia si intreaga defilare!

Show-ul Christian Dior, transformat in circ, la Paris 

Casa de moda Christian Dior a prezentat la Paris noua colectie in cadrul unui show impresionant ce a recreat atmosfera de circ. Designerul Maria Grazia Chiuri, prima femeie in aceasta functie din istoria casei Dior, este responsabila pentru tematica interesanta ale celor mai recente prezentari Dior: s-a inspirat prima data din atmosfera operei de balet, apoi din protestele anilor 60, chiar si de atmosfera de Rodeo mexican.

Acum sursa de inspiratie a fost industria circului. Spectacolul de la Paris Couture Fashion Week a fost derulat intr-un cort autentic de circ. Figuratia a inclus clovni, arlechini, dar si acrobati care au evoluat in timp ce modelele defilau pe podium. Au fost si femei acrobat care au format arcade impresionante, simbolizand suportul reciproc pe care acestea il acorda in lupta pentru obtinerea drepturilor.

Balet la prezentarea noii colectii Dior. Un show remarcabil! VIDEO

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu