News

DECOLTEU SEXY LA 55 DE ANI!

Scris de Christian Stan

Actrita din imagine a facut furori, aseara, la premiera unui film de la Cannes prin rochia sexy pe care a purtat-o. Cu toate ca are 55 de ani, actrita reuseste inca sa se mentina in topul celor mai atragatoare prezente de la Hollywood.

guess-who

SHARON-4

Sharon Stone a facut furori, aseara la Cannes, pe covorul rosu la premiera filmului „Behind the Candelabra”. Cu toate ca are 55 de ani, Sharon Stone pare sa nu imbatraneasca deloc, iar actrita se mentine inca in topul celor mai atragatoare prezente feminine de la Hollywood.

sharon-3

Sharon Stone a fost invitata sa participe la premiera peliculei „Behind the Candelabra”, care este inscrisa in competitia oficiala de la Cannes, si care ii are in rolurile principale pe Michael Douglas si Matt Damon.

michael-douglas-matt-damon

Aceasta pelicula, in care Douglas intra in pielea celebrului pianist Liberace, este primul proiect profesional al actorului dupa tratamentul impotriva cancerului la gat, descoperit atunci cand boala se afla in stadiul IV de dezvoltare.

matt-damon3

Sharon Stone si Michael Douglas au mai pasit impreuna pe covorul rosu de la Cannes, insa in 1992, cand promovau pelicula „Basic Instinct”.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu