News

Sharon Stone, aparitie neasteptata la mall! S-a dus la film si a cumparat de la reduceri!

Scris de Alexandru Manea

Sharon Stone a mers ieri la film, intr-un cunoscut mall din nordul Bucurestiului, alaturi de cei trei copii ai sai. Au vazut filmul „Brave” („Neinfricata”), dupa care a luat masa si s-a aventurat chiar la o mica sesiune de shopping, cumparand accesorii de iPhone, jucarii si o geanta la reduceri.

Sharon Stone incepe sa se obisnuiasca cu stilul de viata din Bucuresti si nici de paparazzi pare sa nu ii mai fie atat de frica.

Daca la inceput, actrita a pus o serie de conditii, cerandu-le organizatorilor sejurului sau protectie maxima impotriva paparazzilor, iata ca ieri vedeta americana a iesit relaxata in mall, petrecandu-si o dupa-amiaza relaxanta alaturi de iubitul ei si de cei trei copii.

Sharon Stone si-a facut aparitia in Baneasa Shopping City la orele dupa-amiezii, alaturi de iubitul ei, Martin Mica, si de cei trei copii ai ei, Roan Joseph (12 ani), Laird Vonne (7 ani) si Quinn Kelly (6 ani), pentru a urmari cel mai in voga film de animatie al momentului, „Brave” („Neinfricata”).

Au fost insotiti de sase garzi de corp, pentru a evita orice momente stanjenitoare la intalnirea cu fanii sau cu paparazzi.

Inainte sa intre in sala de cinema, actrita a cumparat popcorn si dulciuri pentru copiii sai.

Dupa ce au iesit de la film, cu totii au colindat, pentru scurt timp, magazinele din mall. Actrita i-a cumparat iubitului ei accesorii de iPhone si copiilor cateva jucarii.

Vedeta a intrat chiar intr-un magazin de haine si accesorii, de unde a cumparat o geanta din piele intoarsa, la reduceri, de la 2000, la 715 lei.

Dupa scurta sesiune de shopping, cu totii s-au asezat la masa, la un restaurant cu specific argentinian.

Foto: Click!

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu