Stiri externe

Sharon Stone, in lacrimi la Roma! Afla motivul!

Scris de Iancu Iulia

Sharon Stone s-a emotionat atat de tare, cand a fost premiata cu o medalie pentru gesturile sale umanitare, incat nu a putut sa isi stapaneasca lacrimile.

Frumoasa actrita a zburat la Roma unde filmeaza pentru cel mai nou proiect al sau, alaturi de Jude Law. Ea a luat o scurta pauza de pe platourile de filmare si a participat la evenimentul Jump 2018 care este organizat in cinstea Crucei Rosii din Italia.

Ceremonia a avut loc duminica, la Roma, iar castigatoarea Oscarului a izbugnit in lacrimi cand a aflat ca va primi o medalie de aur pentru toata implicarea sa neincetata in cazurile umanitare.

Cu lacrimi in ochi, actrita de 60 de ani, s-a inderptat spre scena, unde a primit un tricou rosu si un frumos buchet de flori.

Sharon Stone a aratat superb in rochia rosie cu maneci, care ii urmarea perfect talia. Ea si-a accesorizat tinuta cu sandale negre si cu un colier din perle.

Sharon se afla in Italia pentru ca acolo are loc productia serialului TV, “The New Pope”, care este continuarea povestii criticate si consacrate “The Young Pope”.

Jude Law isi va relua rolul sau din “The Young Pope” si il va interpreta pe Lenny Belardo, iar Sharon Stone, John Malkovich, J. David Hinze si Stefano Accorsi sunt noii actori care s-au alaturat castului.

 

Scrie un comentariu