Stiri externe

O actrita de la Hollywood, condamnata la 18 ani de inchisoare! A incercat sa-l otraveasca pe Presedintele Obama!

Scris de Christian Stan

Actrita Shannon Richardson, care a avut roluri minore in seriale precum „The Walking Dead” si a jucat si alaturi de Sandra Bullock in „The Blind Side”, a fost condamnata la 18 ani de inchisoare. Actrita a trimis scrisori cu ricin catre Presedintele Obama si catre Primarul orasului New York, in incercarea de a-i otravi.

WDActress

Shannon Richardson este o actrita din Texas in varsta de 36 de ani, care tocmai a fost condamnata la o pedeapsa maxima de 18 ani de inchisoare pentru ca a incercat sa-l otraveasca pe Presedintele Obama si pe Primarul Metropolei New York. Richardson, care a avut pana acum roluri minore in serialul „The Walking Dead” si a jucat alaturi de Sandra Bullock in pelicula „The Blind Side” si-a recunoscut vina anul trecut in decembrie, iar acum a fost condamnata sa isi petreaca o buna bucata din viata dupa gratii.

„Nu am intentionat sa fac rau nimanui. Nu sunt o persoana rea. Nu am in mine acel ceva care doreste sa faca rau unui alt om”, a declarat Shannon.

Richardson a trimis aceste scrisori imbibate in otrava de ricin, iar apoi a mers la politie si a declarat ca fostul ei sot, Nathan Richardson, incearca sa-i otraveasca pe Barack Obama si pe Michael Bloomberg. In cele din urma politia a cercetat cazul si si-a dat seama ca povestea lui Shannon nu sta in picioare, iar politistii au descoperit ca femeia cumparase otrava on-line.

Scrie un comentariu