News

Reuniune de clasa! Fostii colegi din „Beverly Hills 90210”, impreuna in Las Vegas!

Scris de Christian Stan

La 49 de ani Ian Ziering, actorul care l-a jucat pe Steve in serialul „Beverly Hills 90210”, a acceptat invitatia trupei Chippendales de a fi membru de onoare in celebra trupa de striptease masculin vreme de o luna de zile, in Las Vegas, iar la ultimul show acesta a fost incurajat de bunele lui prietene Shannon Doherty si Jennie Garth.

bh90210

La 49 de ani, Ian Ziering a demonstrat ca poate ajunge in forma fizica perfecta pentru a face parte din celebra trupa de striptease masculin Chippendales. In fiecare an, trupa invita un star ca special guest intr-un show care este gazduit de un Casino din Las Vegas.

shannon-jennie-ian

Ian Ziering s-a dezbracat sumar pentru mii de doamne vreme de o luna de zile, insa la ultimul lui show in calitate de stripper amator a fost admirat tocmai de fostele lui colege de platou din „Beverly Hills 90210”, Jennie Garth si Shannon Doherty.

shannon-jennie-chippendales

Cele doua actrite au luat un avion privat pentru a ajunge din Los Angeles la Las Vegas pentru a urmari prestatia lui Ian Ziering, iar cei trei prieteni au profitat de ocazie pentru a face cateva fotografii memorabile.

bh90210-original

Cei trei actori au ramas prieteni apropiati la mai bine de o decada de la terminarea filmarilor la serialul care i-a facut celebri in toata lumea.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu