News

Reuniune de clasa! Fostii colegi din „Beverly Hills 90210”, impreuna in Las Vegas!

Scris de Christian Stan

La 49 de ani Ian Ziering, actorul care l-a jucat pe Steve in serialul „Beverly Hills 90210”, a acceptat invitatia trupei Chippendales de a fi membru de onoare in celebra trupa de striptease masculin vreme de o luna de zile, in Las Vegas, iar la ultimul show acesta a fost incurajat de bunele lui prietene Shannon Doherty si Jennie Garth.

bh90210

La 49 de ani, Ian Ziering a demonstrat ca poate ajunge in forma fizica perfecta pentru a face parte din celebra trupa de striptease masculin Chippendales. In fiecare an, trupa invita un star ca special guest intr-un show care este gazduit de un Casino din Las Vegas.

shannon-jennie-ian

Ian Ziering s-a dezbracat sumar pentru mii de doamne vreme de o luna de zile, insa la ultimul lui show in calitate de stripper amator a fost admirat tocmai de fostele lui colege de platou din „Beverly Hills 90210”, Jennie Garth si Shannon Doherty.

shannon-jennie-chippendales

Cele doua actrite au luat un avion privat pentru a ajunge din Los Angeles la Las Vegas pentru a urmari prestatia lui Ian Ziering, iar cei trei prieteni au profitat de ocazie pentru a face cateva fotografii memorabile.

bh90210-original

Cei trei actori au ramas prieteni apropiati la mai bine de o decada de la terminarea filmarilor la serialul care i-a facut celebri in toata lumea.

Scrie un comentariu