News Stiri externe

Shannen Doherty s-a ras in cap din cauza cancerului!

Scris de Christian Stan

Shannen Doherty se lupta cu o forma de cancer la san de anul trecut din August, iar dupa numeroase tratamente alternative actrita s-a apucat acum de chimioterapie. Drept urmare, Shannen s-a ras in cap si a documentat procesul dureros printr-o serie de fotografii postate pe contul ei de Instagram.

shannen cancer 2

Actrita din „Beverly Hills 90210” traieste un cosmar de mai bine de un an, atunci cand medicii au diagnosticat-o ca suferind de cancer la san. Shannen s-a apucat imediat de sport si a slabit 20 de kilograme in procesul ei de vindecare si a recurs la multe terapii alternative incercand sa se puna pe picioare.

shannen cancer 3

shannen cancer 1

Din pacate, la aproape un an, actrita nu se simte deloc bine si boala nu este in remisie. Shannen a inceput acum sedintele de chimioterapie si s-a ras in cap, documentand tot acest proces dureros pe contul ei de Instagram. Aceasta a fost sustinuta de mama ei si de o buna prietena.

Situatia este cu atat mai alarmanta cu cat impresarul ei i-a golit in ultimii ani conturile, fara stiinta acesteia, bazandu-se pe o serie de artificii financiare si legale. Shannen avea in conturi in jur de 10 milioane de dolari, iar in prezent are dificultati in a-si plati si tratamentele cu citostatice.

Scrie un comentariu