News Stiri externe

Shannen Doherty s-a ras in cap din cauza cancerului!

Scris de Christian Stan

Shannen Doherty se lupta cu o forma de cancer la san de anul trecut din August, iar dupa numeroase tratamente alternative actrita s-a apucat acum de chimioterapie. Drept urmare, Shannen s-a ras in cap si a documentat procesul dureros printr-o serie de fotografii postate pe contul ei de Instagram.

shannen cancer 2

Actrita din „Beverly Hills 90210” traieste un cosmar de mai bine de un an, atunci cand medicii au diagnosticat-o ca suferind de cancer la san. Shannen s-a apucat imediat de sport si a slabit 20 de kilograme in procesul ei de vindecare si a recurs la multe terapii alternative incercand sa se puna pe picioare.

shannen cancer 3

shannen cancer 1

Din pacate, la aproape un an, actrita nu se simte deloc bine si boala nu este in remisie. Shannen a inceput acum sedintele de chimioterapie si s-a ras in cap, documentand tot acest proces dureros pe contul ei de Instagram. Aceasta a fost sustinuta de mama ei si de o buna prietena.

Situatia este cu atat mai alarmanta cu cat impresarul ei i-a golit in ultimii ani conturile, fara stiinta acesteia, bazandu-se pe o serie de artificii financiare si legale. Shannen avea in conturi in jur de 10 milioane de dolari, iar in prezent are dificultati in a-si plati si tratamentele cu citostatice.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu