News Stiri externe

Shannen Doherty, premiata de American Cancer Society

Scris de Christian Stan

Actrita Shannen Doherty a fost premiata vineri seara de American Cancer Society si a punctat astfel prima ei iesire publica dupa ce a terminat sedintele de chimioterapie. Shannen a fost insotita de sotul ei si de bunele ei prietene, Sarah Michelle Gellar si Chelsea Handler.

shannen-doherty

Shannen Doherty a primit distinctia Courage Award la evenimentul organizat de American Cancer Society vineri seara la Los Angeles. Actrita din „Beverly Hills 90210” a iesit pentru prima data in public dupa ce a terminat sedintele de chimioterapie luna trecuta.

Shannen Doherty a fost diagnosticata ca suferind de cancer la san anul trecut, insa necazul nu s-a oprit aici si celulele canceroase s-au extins si la alte organe. Astfel, actrita a fost nevoita sa recurga la sedinte dureroase de chimioterapie dupa ce a suferit o mastectomie in luna martie.

shannen-2

Shannen Doherty a sustinut un discurs emotionant in fata celor prezenti la gala si a marturisit ca lupta cu cancerul a facut-o sa aiba o alta perceptie asupra vietii si a transformat-o intr-o femeie extrem de curajoasa si responsabila.

Shannen a fost insotita la eveniment de sotul ei si prietenele cele mai bune, actrita Sarah Michelle Gellar si starul de televiziune Chelsea Handler.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu