News Stiri externe

Shannen Doherty, premiata de American Cancer Society

Scris de Christian Stan

Actrita Shannen Doherty a fost premiata vineri seara de American Cancer Society si a punctat astfel prima ei iesire publica dupa ce a terminat sedintele de chimioterapie. Shannen a fost insotita de sotul ei si de bunele ei prietene, Sarah Michelle Gellar si Chelsea Handler.

shannen-doherty

Shannen Doherty a primit distinctia Courage Award la evenimentul organizat de American Cancer Society vineri seara la Los Angeles. Actrita din „Beverly Hills 90210” a iesit pentru prima data in public dupa ce a terminat sedintele de chimioterapie luna trecuta.

Shannen Doherty a fost diagnosticata ca suferind de cancer la san anul trecut, insa necazul nu s-a oprit aici si celulele canceroase s-au extins si la alte organe. Astfel, actrita a fost nevoita sa recurga la sedinte dureroase de chimioterapie dupa ce a suferit o mastectomie in luna martie.

shannen-2

Shannen Doherty a sustinut un discurs emotionant in fata celor prezenti la gala si a marturisit ca lupta cu cancerul a facut-o sa aiba o alta perceptie asupra vietii si a transformat-o intr-o femeie extrem de curajoasa si responsabila.

Shannen a fost insotita la eveniment de sotul ei si prietenele cele mai bune, actrita Sarah Michelle Gellar si starul de televiziune Chelsea Handler.

Scrie un comentariu