News

A donat 660.000 de dolari pentru a construi scoli in Columbia si Haiti

Scris de Christian Stan

Shakira a fost de acord sa apara intr-un spot publicitar pentru un vin spaniol cu conditia ca onorariul de 660.0000 de dolari sa fie donat unei fundatii care se ocupa de promovarea educatiei in Columbia si Haiti.

Shakira a fost de acord sa filmeze o reclama pentru o bautura spaniola numai dupa ce firma producatoare, Freixenet, a fost de acord sa vireze intreg onorariului, de 660.000 de dolari, fundatiei artistei: Pies Descalzos.

Tot in aceasta intelegere intra si producerea de catre firma spaniola a unui documentar despre fundatia artistei dar si a viitorului clip „Sale El Sol”. Reclama a fost filmata saptamana trecuta la Barcelona, iar Shakira a anuntat ca toti banii vor fi investiti in educatie.

„Educatia de calitate este singurul mod prin care visele unui copil pot deveni realitate. In ultimii ani am devenit constienta de faptul ca multi copii nu au conditii sa invete si vreau sa schimb mici lucruri, acolo unde este posibil”, a declarat Shakira.

Banii vor fi folositi pentru constructia, repararea sau echiparea de scoli in Columbia si Haiti. Inundatile recente din Columbia au lasat 1,3 milioane de oameni fara casa.

Scrie un comentariu