Stiri externe Video

Shakira ia foc in clipul piesei „Empire”!

Scris de Christian Stan

Shakira imbraca rochia de mireasa si ia foc in cel mai nou clip al ei, la piesa „Empire”. Acesta este al doilea extras pe single de pe noul ei album de studio, „Shakira”, care a fost lansat pe 25 martie. Primul hit a fost „Can’t Remember To Forget You”, o colaborare cu Rihanna.

Bjlcr6PCQAAvlnZ

„Empire” este cel de-al doilea single extras de pe albumul „Shakira”, material lansat la inceputul saptamanii la Los Angeles. Spre deosebire de evenimentul ce a avut loc de curand in Barcelona, acolo unde a fost insotita de iubitul ei, Gerard Pique, artista a venit singura la lansarea din Los Angeles.

In clipul piesei „Empire”, Shakira imbraca rochia de mireasa insa doar pentru a fugi din fata Altarului. Cadrele urmatoare o surprind alergand pe o pajiste verde nesfarsita. Intensitatea trairii versurilor este accentuată prin miscari de dans corelate liniei melodice, refrenul fiind punctul culminant in care rochia de mireasa a Shakirei ajunge a fi in flacari, o idee inspirata probabil de filmul “The Hunger Games“.

„Empire” este al doilea extras pe single de acest album dupa „Can’t Remember To Forget You”, duetul Shakirei cu Rihanna. Vide0-ul piesei a fost interzis in Columbia pe motiv ca este mult prea fierbinte si promoveaza lesbianismul.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu