Stiri externe

Pique, gelos din fire! I-a pus o serie de interdictii Shakirei in clipurile ei!

Scris de Christian Stan

Gerard Pique este gelos din fire si i-a interzis Shakirei sa se mai sarute cu barbati in clipurile ei muzicale. Artista spaniola declara intr-un interviu ca Pique s-a lasat induplecat insa cand a fost vorba de colaborarea cu Rihanna, acesta agreand scenele fierbinti dintre cele doua femei.

SHAKIR~3

Fara masculi feroce in clipurile Shakirei de acum inainte! Pique este gelos si i-a interzis Shakirei sa danseze lasciv sau se sarute cu alti barbati in clipurile ei. Fotbalistul nu spune insa NU cand vine vorba despre femei, acesta fiind de acord cu scenele senzuale ale sotiei sale cu Rihanna.  Clipul celor doua cantarete este atat de fierbinte incat a fost interzis in Columbia pe motiv ca promoveza lesbianismul.

„Este un barbat posesiv si cum nu mai am voie sa am scene sexy cu barbati sunt nevoita sa le fac cu femei. Mi-a marturisit ca nu s-ar simti comfortabil ca eu sa mai fac videoclipuri asa cum faceam odata. Iese din discutie sa mai am clipuri atat de provocatoare, insa imi place acest lucru”, declara Shakira.

„Imi place ca ma protejeaza si ma pretuieste, iar singura persoana cu care m-a lasat sa-mi fac de cap pana acum este Rihanna”, continua Shakira.

Scrie un comentariu