News

Sfaturile Elenei Udrea pentru femeile divortate

Scris de Alexandru Manea

Trecuta printr-un divort pasnic, Elena Udrea sustine ca, din punctul ei de vedere, oamenii sunt programati sa fie singuri. Tocmai de aceea este indicat sa invatam sa traim frumos indiferent daca suntem implicati sau nu intr-o relatie.

elena-udrea-nunta-eba1

Elena Udrea marturiseste ca, din punctul ei de vedere, fiecare dintre noi ar trebui sa invete sa traiasca frumos chiar si in singuratate si astfel divortul sau despartirea de persoana iubita nu ar fi atat de traumatizante.

Intrebata de Click cum le-ar sfatui pe femeile care au divortat sau sunt pe cale sa o faca, Udrea a raspuns: „Sa aiba incredere in ele insele si, fara ezitare, sa mearga pe drumul care le ofera satisfactia cea mai mare. Viata este o permanenta alegere si, din fericire, sta in puterea noastra sa decidem ce conteaza mai mult pentru noi.

Teoria in care cred este ca in viata suntem tot timpul singuri, de aceea spun ca nu este doar curajos, dar suntem datoare fata de noi sa nu lasam timpul sa treaca fara sa traim frumos, adica asa cum ne dorim”.

elena-udrea-dorin-cocos-2

Elena Udrea si Dorin Cocos au divortat dupa zece ani de mariaj. Speculatii pe acest subiect au aparut de ceva vreme dat fiind faptul ca cei doi nu au mai aparut in public de mult timp ca si cuplu. „Dupa 10 ani, casatoria noastra a luat sfarsit astazi, 10.06.2013, in mod amiabil si in fata notarului.

Decizia de a ne desparti vine dupa o analiza indelungata si profunda a relatiei noastre si a optiunilor de viitor a fiecaruia dintre noi.

Faptul ca avem cariere atat de diferite si, in cazul nostru, chiar incompatibile, unul politica, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut impreuna necesar relatiei si a supus casatoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil.

De astazi, mergem pe drumuri separate, dar pastram prietenia si parteneriatul solid construite in ultimii 15 ani, ramanand in cele mai bune relatii.

Multumim familiilor si prietenilor care ne-au fost si ne sunt alaturi si rugam pe toti cei care ar putea fi interesati de acest subiect sa dea dovada de intelegere fata de noi si sa ne respecte intimitatea.

Precizam ca aceasta este singura declaratie pe care o vom face”, au declarat ei.

 

Scrie un comentariu