Stiri externe Video

Sezonul 4 din Stranger Things este gata de start. Cum s-au reîntâlnit actorii! VIDEO

Scris de Ana Kozma

Fanii Stranger Things au reale motive de bucurie. Sezonul 4 al unuia dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix este gata de start. Iată cum s-au reîntâlnit actorii!

Sezonul 4 din Stranger Things este gata de start. Cum s-au reîntâlnit actorii! VIDEO

Sezonul 3 din Stranger Things i-a lăsat pe fani cu o mulțime de întrebări fără răspuns. Din fericire însă, sezonul cu numărul 4 este în plină producție.

Noul sezon pare că a depășit granițele micului orăsel Hawkins în care acțiunea s-a desfășurat până în prezent. Nu se știe când va avea sezonul 4 premiera, dar e important că el va exista.

În februarie 2018, au apărut zvonuri conform cărora Matt și Ross Duffer vor dispărea din serial după sezonul 3. Reprezentanții Netflix au demontat însă rapid această informație falsă.

Actorii s-au întâlnit deja pentru a citi noul scenariu. Moment filmat și postat apoi de Netflix pe Youtube, spre bucuria fanilor. Pandemia de COVID-19 a pus pe pauză filmările. Restricțiile din unele locații de filmare încep să se relaxeze însă. Asta înseamnă că, cel mai probabil, filmările se vor relua cât de curând.

Încă o veste bună. Deși sezonul 4 ar fi trebuit să aibă doar 8 episoade, scenariștii au scris deja 9 în perioada carantinei.

Euphoria si Stranger Things 4 nu se mai filmeaza din cauza epidemiei

Scrie un comentariu