Stiri externe

Sezonul 4 din Selling Sunset. Ce se știe până acum!

Scris de Ana Kozma

În prezent, pe Netflix ne putem delecta în voie cu 3 sezoane ale reality show-ului Selling Sunset. Fanii așteaptă însă cu nerăbdare deja lansarea sezonului cu numărul 4. Iată ce se știe până acum!

Sezonul 4 din Selling Sunset. Ce se știe până acum!

Selling Sunset este unul dintre cele mai urmărite reality show-uri ale momentului pe Netflix. Sunt disponibile în prezent 3 sezoane, dar fanii așteaptă deja cu sufletul la gură lansarea celui de-al patrulea. Se pare că Netflix nu a semnat contractul încă pentru acest sezon cu numărul 4. Însă având în vedere popularitatea show=ului, acest lucru se va întâmpla cu siguranță.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Carpe Diem!! Celebrating good news we can’t tell you about 🤐😳🙌🏽🥰💗🥳🥳 #SellingSunset #Season3 #Netflix

O postare distribuită de Chrishell (@chrishell.stause) pe

Fanii sunt siguri că va exista un sezon 4 Selling Sunset

Deși Netflix nu a făcut încă nicio declarație oficială în acest sens, fanii sunt siguri că va exista sezonul 4. În plus, protagoniștii lasă de înțeles același lucru prin postări pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#netflix #thesellingsunset #theoppenheimgroup #sellingsunset #netflixsellingsunset

O postare distribuită de Selling Sunset (@thesellingsunset) pe

Filmările vor începe cel mai probabil în 2021

Toți protagoniștii își doresc un nou sezon. Iar asta nici că poate fi mai bine. Cu toate astea, va mai dura probabil o perioadă până la începerea filmărilor. Ca mai toate producțiile, și reality show-ul Selling Sunset a fost afectat de pandemie. Așa că, cel mai probabil, filmările vor debuta abia anul viitor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

So….if @heatherraeyoung and I ever get a tv show…what do we call it🤷‍♂️? The El Moussa’s? . Best comment may be our future show name 😊!

O postare distribuită de Tarek El Moussa (@therealtarekelmoussa) pe

El Moussa, apariție surpriză în sezonul 4 Selling Sunset

Heather Ray young este în prezent logodită cu Tarek el Moussa. Cel mai probabil, acesta din urmă va bifa una sau mai multe apariții surpriză în sezonul 4 din Selling Sunset. Cine știe, poate vom asista chiar și la nuntă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Maya Vander (SELLING SUNSET) (@themayavander) pe

Maya Vander ar putea părăsi O Group

După ce Brett Oppenheim, unul dintre gemeni, a părăsit compania și și-a deschis propria firmă, și Maya Vander ar putea face o mișcare asemănătoare. Asta deoarece în perioada pandemiei s-a mutat definitiv în Miami.

Spin-off Selling Sunset?

După mutarea Mayey Vander la Miami, am putea avea parte de un spin-off. Deja se vehiculează și un titlu ăn acest sens: Selling South Beach.

Cine părăsește sezonul 4 din Selling Sunset

Scrie un comentariu