Stiri Interne

Este oficial! Serviciul Roman de Comedie se muta la Antena 1!

Scris de Alexandru Manea

Unul din cele mai importante transferuri al anului, din zona divertismentului de televiziune, a avut loc astazi: Antena 1 a semnat cu Serviciul Roman de Comedie. Actorii care au fost pana acum vazuti la Pro TV vor realiza un show nou in grila de primavara. Echipa condusa de Toni Grecu numara peste 40 de oameni, din zona artistica si de productie.

toni-grecu

Show-ul „Serviciul Roman de Comedie”, care a fost transmis in ultimii ani la Pro TV, se muta, din aceasta primavara, la Antena 1.

“Este vorba de un nou proiect, incarcat de emotie si de dorinta de a face lucruri cat mai bune, mai bune chiar decat am facut pana acum”, spune Toni Grecu.

In distributie vor fi inclusi actori noi, care vor da viata unor personaje noi. “O asteptam cu mare drag si pe Monica Anghel, daca timpul ii va permite, acum, ca suntem din nou colegi”, mai spune liderul echipei.

src-pro-tv

Fiecare sezon marca “Serviciul Roman de Comedie” debuteaza cu o deviza, care, la Antena 1, in aceasta primavara va fi “Happy Show”.

“Realitatea nu ne da prea multe motive de bucurie, macar Serviciul Roman de Comedie sa-si faca datoria, astfel ca invitam toti telespectatorii sa urmareasca acest show la Antena 1”, a adaugat Toni Grecu.

Scrie un comentariu