News Stiri externe

Serialul „Orange is the New Black” ajunge la final odata cu sezonul 7!

Scris de Christian Stan

Producatorii au confirmat vestea ca serialul „Orange is the New Black” va ajunge la final odata cu sezonul 7, care va avea premiera pe Netflix in anul 2019. „Orange is the New Black” s-a numarat printre primele productii originale Netflix si a fost premiat cu Emmy si Golden Globe.

Final de drum pentru cele mai faimoase detinute din lume. Producatorii show-ului „Orange is the New Black” au confirmat ca serialul va ajunge la final odata cu sezonul 7, ce va avea premiera pe Netflix la inceputul lunii iunie 2019.

„Dupa 7 sezoane este timpul ca unele persoane sa iasa din inchisoare. O sa imi lipseasca detinutele din Litchfield si echipa incredibila cu care am lucrat. Inima mea este portocalie, cu pete de negru pe alocuri”, spune Jeni Kohan, creatorul serialului, intr-un comunicat de presa.

„Orange is the New Black” a fost a doua productie originala Netflix, fiind lansata imediat dupa „House of Cards”, serial care va ajunge la final in aceasta toamna. Serialul a primit numeroase nominalizari si premii Golden Globes si Emmy.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu