Stiri externe

Serialul lui Meghan Markle, anulat pe Netflix

Scris de Ana Kozma

Pe fondul scăderii dramatice a numărului de utilizatori din ultimele luni și a tăierilor de bugete, serialul lui Meghan Markle a fost anulat încă din stadiul de producție de mai marii Netflix. Iată în continuare detaliile.

Serialul lui Meghan Markle, anulat pe Netflix

Pentru prima oară de când s-a lansat, Netflix are probleme serioase. Una dintre cele mai populare platforme de streaming la nivel mondial e nevoită să își reevalueze bugetele. Numărul utilizatorilor a scăzut dramatic, conform celui mai recent raport financiar al companiei gigant.

În prezent, platforma are un număr de 221.6 milioane de abonați. În scădere cu aproape 200.000 de utilizatori în ultimele luni. Netflix nu crede însă că declinul se va opri aici, ci estimează că problemele se vor accentua în următoarea perioadă.

Pe fondul acestor probleme, serialul lui Meghan Markle a fost anulat. Ducesa ar fi trebuit să realizeze un serial de animație intitulat Pearl. O producție despre aventurile unei fetiţe de 12 ani care se inspiră din rândul unor femei influente de-a lungul istoriei. Proiect anulat însă recent de Netflix.

Probleme la Netflix. Scade numărul utilizatorilor și se scumpește abonamentul?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gadgets (@gadgetsmalta)

Printul Harry si Meghan Markle semneaza cu Netflix dupa ce au renuntat la titlul regal?

Scrie un comentariu