Stiri Interne

Serialul Las Fierbinți se filmează în ciuda pandemiei. Care sunt schimbările!

Scris de Ana Kozma

După relaxarea măsurilor de restricție, s-au reluat filmările pentru îndrăgitul serial Las Fierbinți. Lucrurile nu au revenit însă la normal, iar zilele de filmare se desfășoară cu totul diferit față de cum se desfășurau înainte de pandemie. Iată care sunt schimbările!

Serialul Las Fierbinți se filmează în ciuda pandemiei. Care sunt schimbările!

Pandemia de COVID-19 a însemnat sistarea filmărilor pentru mai toate producțiile tv. După relaxarea restricțiilor însă, lucrurile au început să revină ușor-ușor la o normalitate. O normalitate nouă, diferită de cea cu care eram obișnuiți în trecut.

Serialul de televiziune Las Fierbinți și-a reluat filmările. Actorii și echipa de producție respectă însă reguli stricte de protecție și distanțare socială.

Înainte de reluarea filmărilor, cu toții au fost testați de COVID-19. Iar zonele de filmare au fost delimitate astfel încât actorii se întâlnesc exclusiv în momentul în care au de filmat împreună.

„Am început filmările, dar e foarte ciudat totul. Ne-au testat pe toți. Stăm mereu cu măști. E foarte greu pentru că noi, înainte, eram ca o familie acolo. Mâncam împreună cu oamenii din echipa de producție, acum e o bandă trasă, mâncăm pe rând, fiecare în rulota lui. Nu ne intersectăm niciodată la masă, e o schemă foarte ciudată. Noi, filmând de atâția ani, am devenit o familie suntem foarte apropiați și acum e destul de trist”, a povestit Mihai Bobonete conform ziarului Libertatea.

Cum arata sotia lui Bobonete din “Las Fierbinti”

Scrie un comentariu