News

Sfarsit de poveste pentru serialul „HOUSE”, dupa opt sezoane!

Scris de Christian Stan

Producatorii au decis terminarea filmarilor la „House” in luna aprilie, atunci cand sezonul opt va ajunge la final. Decizia a fost luata de comun acord cu actorii din rolurile principale, care au decis ca productia trebuie oprita. Pe de alta parte, nici cifrele de rating nu au fost stralucite pentru „HOUSE”, intrucat

Dupa opt ani si 177 de episoade serialul „HOUSE”, care il are in rolul principal pe Hugh Laurie, ajunge la final. Decizia a fost luata de comun acord cu actorii din rolurile principale, acestia fiind convinsi ca orice poveste frumoasa trebuie sa aiba si un final.

Pe de alta parte si ratingurile au scazut foarte mult de la un sezon la celalalt. Daca in sezonul 3 peste 20 de milioane de americani urmareau fiecare episod, la ultimul sezon cifra medie de audienta a fost de 9,8 milioane de persoane.

„In luna aprilie serialul va ajunge la 177 de episoade, ceea ce inseamna 175 de episoade mai mult decat se astepta toata lumea la inceput. Decizia de a incheia filmarile nu a fost luata usor, insa toti cei implicati prefera o retragere in glorie”, declara unul dintre producatorii serialului.

Hugh Laurie a fost nominalizat la premiile Emmy de sase ori si a castigat de trei ori Globul de Aur pentru rolul sau din serial. „La inceput nu ma gandeam ca acest serial o sa fie unul de succes. De obicei se filmeaza foarte multe episoade pilot, insa putine sunt cele care ajung in cele din urma pe sticla. Dintre acestea, abia un sfert ajung la sezonul al doilea”, declara Hugh Laurie.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu