Stiri externe

Serialul fenomen „The Walking Dead” ajunge la final odată cu sezonul 11!

Scris de Ana Kozma

„The Walking Dead”, serialul considerat de criticii de film drept o revelație în domeniul serialelor de televiziune, ajunge la final odată cu sezonul 11. Citește aici toate detaliile!

Serialul fenomen „The Walking Dead” ajunge la final odată cu sezonul 11!

Încă de la primul sezon, „The Walking Dead” a fost considerat o revelație în lumea serialelor de televiziune. Producția a atras cel mai mare număr de telespectatori din istoria postului de cablu AMC. Nu e de mirare astfel că serialul numărăr în prezent 10 sezoane.

Din păcate pentru fani, serialul „The Walking Dead” ajunge la final odată cu lansarea următorului sezon. Ne vom lua așadar adio de la personajele favorite după sezonul 11. Cu toate astea, AMC a comandat deja câteva seriale spin-off. Conform presei internaționale, acestea vor gravita în jurul personajelor Daryl Dixon și Carol Peletier.

Sezonul 11 din „The Walking Dead” ar fi trebuit să fie lansat anul acesta. Din pricina pandemiei însă, lansarea a fost amânată. El va fi difuzat începând cu finele anului 2021 și va avea 24 de episoade.

Premiera The Walking Dead. Cum au petrecut actorii la New York.

Totuși, fanii vor fi încântați să afle de existența a încă 6 episoade, parte a sezonul 10, care vor apărea la începutul lui 2021. În plus, episodul care era inițial gândit drept finalul sezonului 10 este programat să apară pe 4 octombrie.

Scrie un comentariu