News Stiri externe

Serialul „Bevery Hills 90210” va fi reluat cu distributia originala!

Scris de Sorin Dutoiu

Serialul „Bevery Hills 90210” va fi reluat in aceasta vara pe canalul de televiziune FOX ca o serie limitata, de doar sase episoade. Multi dintre actorii care au facut parte din distributia serialului inca de la primul episod isi vor relua rolurile care i-au facut celebri. Printre acestia se numara Jason Priestley, Ian Ziering, Jennie Garth, Brian Austin Green si Tori Spelling.

Cel mai faimos serial de adolescenti din toate timpurile, „Beverly Hills 90210”, revine pe micile ecrane intr-un mod cu totul special. Canalul de televiziune FOX revine la COD-ul preferat „90210” si va difuza o serie limitata de doar sase episoade incepand cu aceasta vara.

Actorii Jason Priestley (Brandon), Jennie Garth (Kelly), Ian Ziering (Steve), Gabrielle Carteris (Andrea), Brian Austin Green (David) si Tori Spelling (Donna) vor intra din nou in pielea personajelor care i-au facut celebri in intreaga lume. Vestea a fost facuta publica miercuri, 27 Februarie, cand a fost lansat si filmul de promo.

Proiectul se afla in pregatiri de aproximativ un an, de cand Tori Spelling si Jennie Garth au fost fotografiate impreuna vizitand studiourile FOX. Toti cei sase actori confirmati pana acum vor fi creditati ca si producatori executivi, iar pana in acest moment nu se stie daca cast-ul ii va include si pe Shannen Doherty sau Luke Perry.

Actorul Luke Perry a ajuns la spital in cursul zilei de joi, 28 Februarie, dupa ce a suferit un atac de cord.

SPECIAL: 20 DE ANI DE LA BEVERLY HILLS 90210. Ce s-a ales de actorii din serial?

Scrie un comentariu