Stiri externe

Serena Williams si Maria Sharapova, rivale nu doar in tenis, ci si in amor! Cine este barbatul care le-a pus inima pe jar

Scris de Administrator

Maria Sharapova si Serena Williams sunt rivale pe terenul de tenis, dar putini sunt aceia care stiu ca aceste doua tenismene de top sunt in competitie si la capitolul amor. Iata cum este posibil acest lucru!

serena-williams-si-maria-sharapova

O lume intreaga a auzit de rivalitatea, pe terenul de tenis, dintre Serena Williams si Maria Sharapova. Una are un temperament feroce, gandire de campioana si un trup puternic, in vreme ce cealalta are frumusetea, expunerea mediatica si numeroasele campanii publicitare care i-au adus o avere de peste 125 de milioane de lire sterline.

serena-williams-dimitrov-maria-sharapova

Insa cata lume stia ca cele doua sunt in competitie nu doar pe terenul de tenis, ci si atunci cand vine vorba despre amor? Asta deoarece actualul iubit al Mariei Sharapova, frumuselul Grigor Dimitrov, i-a fost candva amorez si Serenei Williams…

Grigor Dimitrov este un un celebru tenismen din Bulgaria, poreclit „Baby Fed” de cei carora le aduce aminte de legendarul Roger Federer.

serena-williams-dimitrov

Serena Williams si Grigor Dimitrov

Se pare ca acesta a avut o relatie cu Serena Williams, candva prin 2012, atunci cand amandoi aveau acelasi antrenor. Nu a durat insa mult pana cand gurile rele spun ca Grigor ar fi schimbat nu doar antrenorul, ci si iubita. A parasit-o pe Serena si a inceput o relatie cu frumoasa Maria Sharapova, cea care ii este iubita si in prezent.

maria-sharapova-dimitrov

Maria Sharapova si Grigor Dimitrov

Lovitura a fost una foarte puternica pentru Serena Williams, care, la momentul respectiv, a recunoscut public ca sufera enorm.

serena-williams-mouratoglou

Serena Williams si Patrick Mouratoglou

Nici Serena nu mai este in prezent singura, ci se spune ca s-ar iubi cu antrenorul Patrick Mouratoglou, cel care si-ar fi parasit sotia si cei doi copii pentru celebra tenismena.

Scrie un comentariu