Stiri externe Video

Serena Williams, mai sexy ca niciodata la New York Fashion Week! Se iubeste cu fostul Rihannei!

Scris de Administrator

Pe cat de dura si, ar spune unii, “salbatica” este pe terenul de tenis, pe atat de sexy si feminina a fost Serena Williams pe catwalk la New York Fashion Week. In plus, se pare ca celebra tenismena are de ceva vreme o relatie cu fostul iubit la Rihannei!

serena-williams-nyfw3

Serena Williams este dura si “salbatica” pe terenul de tenis, dar a demonstrate zilele trecute, pe catwalk-ul New York Fashion Week, ca poate sa fie si sexy si feminina atunci cand isi doreste asta ori situatia o cere.

serena-williams-nyfw2

Celebra tenismena a defilat gratioasa sub privirile unor figuri faimoase precum Anna Wintour, dar si Drake, presupusul iubit al Serenei.

Serena Williams a facut furori imbracata intr-un outfit extrem de sexy, afisand o imagine complet diferita de cea cu care “defileaza” in general. Tinuta face parte din colectia vestimentara ce-i poarta semnatura.

serena-williams-nyfw1

Conform celor mai recente zvonuri, Serena Williams s-ar iubi in secret cu Drake, fostul amorez al Rihannei. Niciunul dintre ei nu a recunoascut inca aceasta relatie, insa nu se feresc sa se afiseze impreuna in public.

serena-williams-nyfw4 serena-williams-nyfw5

Dupa prezentarea de moda, Serena si Drake au luat pranzul impreuna, in compania catorva prieteni, la un restarant de lux.

Scrie un comentariu