News

Serena Williams, la un pas de moarte! A ajuns la spital cu un cheag de sange la plamani!

Scris de Christian Stan

Faimoasa jucatoare de tenis, care valoreaza nu mai putin de 70 de milioane de euro, a ajuns de urgenta la spital in cursul noptii de duminica spre luni, din pricina unui cheag de sange format la plamani. Serena se afla la petrecerea de dupa Oscaruri gazduita de revista Vanity Fair, cand brusc i s-a facut rau si a fost cheamata o ambulanta.

Faimoasa sportiva petrecea alaturi de alte staruri la petrecerea Vanity Fair de dupa Oscaruri cand brusc i s-a facut rau si a fost dusa de urgenta la spital. Dupa investigatii medicale, doctorii de la Cedars-Sinai Medical Center au stabilit ca Serena Williams are un cheag de sange la plamani, format, cel mai probabil, din pricina zborurilor dese si foarte lungi.

In urma unui tratament, Serena se afla acum in afara oricarui pericol, desi daca ar fi intarziat sa se prezinte la doctor, cheagul de sange i-ar fi putut cauza moartea.

Acesta este doar un alt incident nefericit, care o va impiedica pe sportiva sa se intoarca pe terenul de zgura. Serena nu a mai jucat un meci de la finala Wimbledon de anul trecut. Imediat dupa acesta finala, Serena s-a taiat la picior intr-un restaurant din Germania si se afla acum in proces de recuperare.

Scrie un comentariu