Stiri Interne

Ce spune Serban Huidu despre victoria Conchitei Wurst la Eurovision

Scris de Administrator

Serban Huidu a postat ieri, pe blogul sau, un text despre controversata victorie a Conchitei Wurst la Eurovision. Fostul carcotas spune ca, desi este de acord ca piesa Austrei este una extrem de buna, nu poate aproba nevoia oamenilor din ce in ce mai apriga de a soca, devenind astfel de multe ori ostentativi.

serban-huidu-conchita-wurst

Faptul ca victoria Conchitei Wurst la Eurovision a starnit numeroase controverse nu mai reprezinta un secret pentru nimeni. Daca unii sunt de parerea ca piesa si vocea impecabila a Conchitei isi merita locul fruntas, altii sunt de parere ca daca ar fi lipsit elementul socant, barba, clasamentul poate ar fi fost altfel.

Serban Huidu a ales si el sa-si exprime parerea referitor la acest lucru, printr-un post publicat pe blogul sau.

„Triumful femeii cu barba a pus capac! Nu am nimic cu ce se petrece in dormitorul fiecaruia, dar ostentatia cu care anumite modele ’se impun’ ma lasa masca! E libertatea fiecaruia de a isi alege ce si cum, dar ostentatia este de prost gust! Desi a avut cea mai buna piesa din concurs, femeia cu barba a defilat ostentativ, desi, in opinia mea, nu era cazul”, a scris el.

Mai mult, Serban a dezvaluit ca i-a fost destul de greu sa ii explice fiului sau ce cauta la televizor o femeie cu barba, dar si ca in ritmul acesta, in curand normalitatea va deveni anormalitate.

„Baiatul meu cel mare , Rares, m-a intrebat surprins: ’tati e barbat sau femeie?’ Ce sa ii raspund? Ca e, de fapt, trans-homo, draci-laci si ca face asta de spectacol? Cum sa ii explic baietelului meu ca trebuie sa fim toleranti cand el vede ca succesul e sinonim cu cat mai ciudat si in afara normelor?!?

In anii 80 in America cel mai greu se angajau barbatii albi, tineri. In ritmul asta o sa ne fie rusine sa megem pe strada cu partenerul si sa parem un cuplu hetero! Eu cred ca in scurt timp sa fii normal te va face diferit! Veti vedea!”, a adugat el.

Scrie un comentariu