Stiri Interne

Serban Copot, urmarit de 5 milioane de oameni in fiecare weekend

Scris de Alexandru Manea

Serban Copot este, in aceasta perioada, urmarit de aproape 5 milioane de oameni in fiecare weekend. Atat la televizor, cat si pe strazile din Bucuresti.

serban-copot-iumor

La o asemenea performanta a ajuns artistul prin prisma celor doua productii TV in care este implicat, emisiuni care sunt lider de audienta in fiecare editie.

Sambata seara, Serban este parte a show-ului de divertisment “Te cunosc de undeva”, iar duminica seara prezinta emisiunea “iUmor”, ce ii are ca membri ai juriului pe Delia, Mihai Bendeac si Cheloo.

Ambele productii aduc insumat o audienta de aproape 5 milioane de oameni, Serban fiind astfel una din cele mai expuse vedete din Romania in lumea televiziunii la momentul actual. Mai mult, bucurestenii il pot vedea, de ceva vreme, pretutindeni, colantat pe autobuzele care circula prin oras, personalizate cu afisele emisiunii.

serban-copot-iumor

“Ambele emisiuni au mare succes si simt asta si din reactiile oamenilor de pe strada, nu doar din audiente. Ma opresc si imi spun ce piese le-au placut cel mai mult de la ‘Te cunosc de undeva’, iar de la ‘iUmor’ chiar memoreaza momentele din emisiune si mi le reproduc pe loc. Este fantastic ce se intampla. Unii oameni ma invita chiar acasa la ei la masa si spun ca sunt ca un membru al familiei pentru ca in fiecare weekend stau seara si urmaresc emisiunile in familie”, declara Serban Copot.

autobuz-iumor

Duminica seara, iUmor, a inregistrat un nou record de audienta pe toate cele trei targeturile, emisiunea fiind urmarita in minutul de maxima audienta de la 20.48 de 2.399.000 de romani.

Pe publicul comercial din mediul urban, emisiunea iUmor difuzata intre 19.59-22.10 a inregistrat o audienta medie de 12,6 puncte de rating si 27,5% cota de piata, in timp ce Pro Tv s-a clasat pe locul al doilea cu 9,3 puncte de rating si 20,2% cota de piata.

serban-copot-te-cunosc-de-undeva

Antena 1 a fost lider de audienta si la nivelul intregului public din mediul urban, cu o audienta medie de 10,6 puncte de rating si 19,8% cota de piata, in timp ce Pro Tv s-a clasat din nou pe locul al doilea cu 7 % puncte de rating si 13,2% cota de piata.

La nivelul intregului public din Romania, Antena 1 a ocupat din nou pozitia fruntasa cu 10,1 puncte de rating si 19% cota de piata, urmata de ProTv cu 6,7 puncte de rating si 12,7% cota de piata.

Serban Copot, solistul trupei Animal X si prezentator al emisiunii iUmor de la Antena 1, este tatal a doi copii, un baiat de patru ani si jumatate si un al doilea baietel, de doua luni.

Serban Copot a devenit cunoscut ca si solist al trupei Animal X. In urma cu cativa ani, a fondat Asociatia Generatia Verde, a fost nominalizat ca Ambasador al Comisiei Europene in lupta cu schimbarile climatice, este Ambasador al Comisiei Europene pentru Biodiversitate si Ambasador WWF, a scris si lansat carti si piese muzicale pentru copii, a dublat personaje de desene animate, iar, in prezent, este co-prezentatorul emisiunii iUmor de la Antena 1.

Serban Copot comunica cu fanii sai prin intermediul blogului www.serbancopot.ro si al paginii sale oficiale de Facebook.

Scrie un comentariu